Tre nyanser av grönt

Vi har hittat tre nyanser av grönt som vi funderar på att måla hela vardagsrummet med. Jag var länge lite skeptisk till just grönt (grönt/grått) men nu när jag ser dessa tre nyanser bredvid varandra, och får en tydligare bild över färgen så gillar jag det mer och mer. Vem kunde ana att just grönt på väggen kunde bli så snyggt?

Vi funderar fortfarande på vilken färg som kommer bli bäst. Jag fastnade för den längst till vänster då den inte är för grön. Färgen i mitten (som gömmer sig lite bakom spegeln – som vi satte upp för att få en bild över hur färgerna går ihop med tänkta inredningen) är alldeles för grå och lite för kall. Den till höger känns för grön, den är såklart fin men det känns som att  det blir för mycket. Men vilken tycker ni om? Färg nummer 1, 2 eller 3?