Måla om vardagsrummet

Lägenhet-tyresö-nyrenovering

Vi går i tankarna på att måla om vardagsrummet i en mörkare grön/grå nyans för att förhöja mysfaktorn lite. Vi har tidigare varit fast beslutna om att endast vilja ha vita väggar då det är så cleant, modernt och enkelt. Men nu i nya lägenheten fick älsklingen en riktigt bra idé om att endast måla en av väggarna i vardagsrummet i en matt grön/grå färg för att ge rummet ett djup, men sen spånade tankarna vidare om man ändå inte skulle måla hela vardagsrummet 🙂 Vitt känns kanske lite för tråkigt, speciellt i vardagsrummet där man gärna vill ha det lite mysigt. Sen kan man ju alltid måla tillbaka det igen om det inte skulle bli fint, eller om man vill återgå till det vita igen, eller någon annan färg 🙂

Men vad tror ni? Vi tänker något liknande som dessa färger, tror det kan bli riktigt snyggt faktiskt 🙂

Måla-vardagsrummet-grönt-inredning-stilfull-färginredning