En onsdag i oktober

Hej alla fina ? Jag hoppas allt är bra med er och att ni njuter för fullt av allt det fina oktober bjuder på. Det bästa med min morgon just nu är att åka tunnelbana över bron mellan Gullmarsplan och Skanstull, blicka ut över vattnet och de olikfärgade träden och tänka ”så vackert det är”. Jag kan dock inte riktigt greppa att det redan är oktober trots allt, och snart mitten på oktober dessutom. Tiden går alldeles för fort och då jag älskar hösten ska jag se till att ta vara på varje dag.

Med mig är det bra och jag måste bara säga att jag är så tacksam över er alla som klickat sig in här dag för dag trots att jag lyst med min frånvaro. Det har både varit mycket på jobbet och i det privata den senaste tiden, men nu känner jag mig tillräckligt energifylld och inspirerad för att ta nya tag. Jag har så mycket att dela med mig av till er, som vår lägenhetsförvandling, tankar om entreprenörskap och allt som händer i livet!

Men vi börjar med att fokusera på idag. Jag tränade ben imorse, ska beta av dagens jobb och sen ikväll ska jag och Emma på ett trevligt after-work event vid Syster P. Gott sällskap, god mat och dryck och smycken – receptet för en fantastisk onsdagskväll ?