En onsdag i oktober

Hej alla fina 😍 Jag hoppas allt Ă€r bra med er och att ni njuter för fullt av allt det fina oktober bjuder pĂ„. Det bĂ€sta med min morgon just nu Ă€r att Ă„ka tunnelbana över bron mellan Gullmarsplan och Skanstull, blicka ut över vattnet och de olikfĂ€rgade trĂ€den och tĂ€nka ”sĂ„ vackert det Ă€r”. Jag kan dock inte riktigt greppa att det redan Ă€r oktober trots allt, och snart mitten pĂ„ oktober dessutom. Tiden gĂ„r alldeles för fort och dĂ„ jag Ă€lskar hösten ska jag se till att ta vara pĂ„ varje dag.

Med mig Àr det bra och jag mÄste bara sÀga att jag Àr sÄ tacksam över er alla som klickat sig in hÀr dag för dag trots att jag lyst med min frÄnvaro. Det har bÄde varit mycket pÄ jobbet och i det privata den senaste tiden, men nu kÀnner jag mig tillrÀckligt energifylld och inspirerad för att ta nya tag. Jag har sÄ mycket att dela med mig av till er, som vÄr lÀgenhetsförvandling, tankar om entreprenörskap och allt som hÀnder i livet!

Men vi börjar med att fokusera pĂ„ idag. Jag trĂ€nade ben imorse, ska beta av dagens jobb och sen ikvĂ€ll ska jag och Emma pĂ„ ett trevligt after-work event vid Syster P. Gott sĂ€llskap, god mat och dryck och smycken – receptet för en fantastisk onsdagskvĂ€ll 😊