Monday equals a new week

Hej alla fina solstrålar – jag hoppas ni tog på er varma kläder imorse för nu är hösten officiellt här and I love it 😀 Måndag idag och jag känner mig relativt redo för en ny vecka, körde cardio på gymmet imorse och jobbveckan har börjat väldigt bra. Känner dessutom att jag (kanske) har tillräckligt med energi för att ta tag i min idé igen. Den har verkligen hamnat på efterkälken de senaste veckorna när lägenheten och livet kommit emellan, men det är ju bättre sent än aldrig att komma igång igen. Tror ändå det är viktigt att låta saker vila ibland, speciellt om man känner att man inte hinner med och kroppen och sinnet börjar säga ifrån. Sin hälsa är trots allt det viktigaste, så pausa hellre ett projekt tills du känner dig redo att påbörja det igen. Det vinner både du, din energi och din idé på!