Dagens tre

Hej hej alla fina –  hur mår ni? 🙂 Nu är det verkligen höst ute och jag tycker det är så härligt att det är lite kyligare eller friskare i luften nu. Jag är en person som trivs bäst under hösten och våren, mycket pga att man kan klä sig mer stilfullt och påklätt (haha) men även för att säsongerna är mysigare. Nu kan man mysa in sig inomhus, tända ljus och dricka te utan konstigheter. Har liksom soppa med mig till lunch då det passar så bra till dagens väder, det hade man inte kunnat ha med sig under sommaren haha 🙂

Men då var det tisdag, igår fortsatte vi pyssla med lägenheten där en ny byrå kom upp i sovrummet och jag monterade en tavla som vi ännu inte vet vart vi ska ha den. Den är riktigt stor så antingen på ena sovrumsväggen eller på någon av väggarna i vardagsrummet. Vi får se vart den passar in 🙂

Men för att börja dagen tycker jag att vi ska punkta upp 3 saker vi känner oss extra glada över idag. Det kan vara vad som helst, stort som litet, men något som känns extra bra med idag 🙂

  • Lägenheten börjar verkligen ta form nu med nymålade väggar och möbler som hittar sin rätta plats 🙂 Jag har varit riktigt dålig med att dokumentera processen för er men ska börja lägga upp mer bilder här på bloggen så ni kan se utvecklingen 🙂
  • Jobbet har flyttat till ett nytt kontor vid Norrtull som känns så fräscht och ”kontorigt” haha. Som tur är så är det inte så farligt långt från det gamla kontoret på Drottninggatan så resvägen till och från jobbet blir ingen skillnad 🙂
  • Jag har kommit igång bra med morgonträningen igen trots att jag fortfarande snoozar lite för länge på morgon för att träningen ska bli så effektiv som jag vill. Men jag har tränat nu i 1 vecka och det känns skönt att vara igång igen 🙂 Höst 2019, nu kör vi!