Uppdatering av livet

Hej alla fina, hur mår ni? 🙂 Med mig är det bra, sitter på jobbet just nu och betar av dagens to-do som består av att – äntligen – få producera innehåll från grunden. Målet är nämligen att ta produktionen inhouse och nu får jag och min kollega Emma äntligen börja producera från scratch – så himla kul 😀

Men hörrni, det var ju verkligen så länge sen jag uppdaterade för er, typ sen semestern (vilket varför mer än 1 månad sen) haha Men livet blir så ibland och mitt liv har bara handlat om en sak på sistone och det har varit att hitta en lägenhet och flytta in i den – vilket vi äntligen har gjort nu 😀 Så nu känns det, förhoppningsvis, som att man kan komma tillbaka i livet igen (var liksom evigheter sen jag träffade någon kompis eller gjorde något haha) Så kort och gott kan man säga att det inte hänt så mycket i livet de senaste veckorna, annat än själva flytten men tänker att jag ändå kör en snabb uppdatering av livet så ni är up to date med vad som försegår haha 🙂

  • Vi har äntligen flyttat in i lägenheten på Tyresö och har nu bott där i en hel vecka. Det känns verkligen så bra i lägenheten, det känns som hemma och vi älskar verkligen området.
  • Vi har köpt matbord + fyra stolar till köket. Nu ska vi bara vänja oss vid att ha ett matbord då vi ätit vid soffbordet i 2,5 år i bristen på matbord i förra lägenheten haha.
  • Jag har äntligen fått ett skrivbord 😀 Har en liten bild över hur jag vill att det ska inredas – mycket inspiration och #girlboss känsla – men tänker att jag ska dela med mig av lite skrivbords inspiration sen.
  • Har anmält mig till ett Kick-Off event med Qalora Growth den 23 september för att få en bra dos inspiration till min idé 🙂
  • Jag har äntligen skapat en komplett profil i GoFrendly – så nu ska jag träffa många nya tjejkompisar 😀
  • Har äntligen kommit igång med träningen igen efter en veckas uppehåll!