Nu är vi hemlösa

God morgon! Vilken passande rubrik att börja denna måndag på haha Men nu är vi hemlösa, igår lämnade vi vår lägenhet i Jakobsberg för gott och lastade in alla våra saker i nya lägenheten på Tyresö. Det tog sin lilla tid kan jag säga er, vi blev klara vid kl 21 efter att både ha packat in allt i flyttbilen, flyttstädat hela lägenheten (tips till er som ska flytta – boka flyttstädning, det är så mycket enklare och mer tidseffektivt än att fixa det själv. Trust me), och kört hela vägen till Tyresö för att snabbt som tusan lasta in allt i nya lägenheten. Det blev ett tungt träningspass, svetten bara rann, men jag tror vi fixade det på ca 1,5 timme. Ganska bra ändå för att ha varit 3 personer med relativt tunga möbler och många vändor 🙂

Så nu är vi hemlösa i två dagar tills vi officiellt får flytta imorgon, men tills dess så kunde vi sova hos mina föräldrar, tack så mycket <3 Ser så mycket fram emot en nystart, få inreda lägenheten snyggt, hitta tillbaka till motivationen igen och bara känna att saker och ting faller på plats. Känner att jag varit så stressad på sistone att det påverkat min energi till saker, men förhoppningsvis så vänder det nu 🙂 Men nu är det måndag, en ny spännande vecka väntar och dessutom september. Ny månad och nya tag – eller vad säger ni? 🙂