Nytt inflyttningsdatum

Idag fick vi så härliga nyheter om lägenheten ute på Tyresö 😀 När vi signade avtalet så fick vi ett preliminärt inflyttningsdatum den 13 september då föreningen behövde tid för att godkänna oss osv, vilket skulle innebära ca 10 dagar utan hem då vi lämnar nycklarna den 2 september för vår lägenhet. Men så hörde mäklaren av sig idag och sa att allt nu är klart och att vi kan flytta in den 2 september 😀 Hur härligt är inte det – då går vi direkt från ett boende till ett annat, utan att behöva lämna våra saker i ett förråd eller bo i barnrummet hos mamma och pappa igen i några dagar. Så skönt! Vi ska ha ett skype-möte med banken nu på fredag så om vi får klartecken från dem då så är det spikat med flytten om 2 veckor 😀

Har ni haft en bra dag idag då? ? min har varit seg, min energi har fortfarande semester men dagen har ändå rullat på bra under eftermiddagen ? men ser fram emot att komma hem, ta på myskläderna, äta mat och sen bara sega haha Det är en sån onsdag ?