Vi har köpt lägenhet!

Ja ni hörde rätt, med endast 2 veckor kvar tills vi är tvungna att flytta ut från vår lägenhet och bli hemlösa på obestämd tid, så lyckades vi hitta en lägenhet som vi blev helt kära i – ute på Tyresö 😀 Det är en ljus och öppen trea på 75 kvm, med ett stort vardagsrumt, stort sovrum, ljust kök, inglasad balkong och en liten klädkammare vi tänker göra om till en mini walk-in-closet. Här kan vi verkligen se oss bo i flera år, med lite annan färg på väggarna (de är gula just nu) och med likvärdig inredning på bilderna så kommer det bli en panglägenhet 😀

Det är verkligen älsklingens förtjänst att vi ens hittade denna lägenhet, så mycket som han skannat av hemnet och ringt banken fram och tillbaka. All credd till honom ❤ Det är preliminär inflytt den 13 september men allt är beroende på hur snabb föreningen är på att godkänna oss – annars är vi ju redan flyttklara den 2 september när vi lämnar våra nycklarna till den nya ägaren 🙂