/ Tisdag /

Jag vet inte riktigt varför men imorse tog jag på mig min liiite tjockare vår/höstjacka av någon anledning, tror mitt huvud fick för sig att det skulle vara lite kyligare idag så ni kan ju tänkta er att jag kände mig rätt så varm när jag kom till jobbet haha Jag kanske intalar mig själv att det höst ute nu när man är tillbaka från semestern och då vädret varit så ostadigt de senaste dagarna. Eller så kan det vara så att jag längtar till hösten och tänker att jag skyndar på tiden lite genom att klä mig i höstjackan… haha 🙂

Hur är det med er då, mår ni bra? 🙂 Med mig är det bara bra, lite trött men har precis käkat lunch ute i solen och ska beta av dagens to-do innan jag ska iväg på ett event tillsammans med mamma efter jobbet. Det är ett Female Founders event för att få mer inspiration till att starta eget (eller om man redan driver ett eget företag) med bra tips och råd kring hur man ska tänka. Det kommer bli kul och spännande, hoppas på att få tillbaka min motivation igen. Den har fortfarande inte kommit tillbaka än efter semestern.