Resumé av förra veckan

God morgon alla fina – hur mår ni? Har ni haft en bra helg och en bra vecka? Med mig är det bra, fortfarande lite förvirrad och stressad efter förra veckans kaotiska dagar med såld lägenhet, fula mäklare och säljare på två lägenheter vi budade på (och vann, men mycket märkligheter gjorde att vi inte vann…), första veckan tillbaka på jobbet, trött kropp, hitta tillbaka till motivationen, mindre lånelöfte än vi först trott (då jag inte är fast anställd än) och hitta en plan B om vi inte hittar ett nytt boende innan 2 september. Yes, det har minst sagt varit en stressig vecka, en berg- och dalbana – men jag lyckades klämma in en aw tillsammans med fina Ava förra onsdagen och i fredags kom Alex bästa kompis tillbaka till Sverige en snabbis efter sina studier i Polen, innan han åkte vidare till nytt jobb i Norge på lördagen. En helt okej vecka ändå 🙂

Men då kör vi nya tag tycker jag, började min dag på gymmet för ett relativt trögt pass, men just nu är det viktigast att komma tillbaka till själva rutinen igen – att bli stark och uthållig får prioriteras sen. Jobb står på schemat idag, följt av lägenhetsjakt, strukturera upp veckan (kanske livet i allmänt efter semestern haha) och börja en ny vana för att få mer koll på livet 🙂 Ha en underbar dag hörrni, så hörs vi lite senare idag <3