Tillbaka till rutinerna igen

Hej alla fina läsare – då är man tillbaka på jobbet igen efter en 3 veckor lång semester och om man ska vara ärlig så var det med blandade känslor man klev upp 05:40 imorse haha Jag hade inte haft något emot 1 vecka till, men på ett sätt är det skönt att vara tillbaka till rutinerna igen med bra kost, träning, struktur i vardagen, förhoppningsvis mer energi och hårt arbete för att nå mina drömmar – för man slappar ju verkligen på sin semester när det kommer till allt haha Men det ska man såklart göra 🙂

Jag känner mig faktiskt imponerad som tog mig till gymmet imorse, har knappt sovit något inatt så jag var nära på att sova vidare, men tydligen är min envishet riktigt övertygande även första dagen efter semestern. Blev såklart lugnt idag, har inte tränat på 3 veckor och vill inte slita ut kroppen det första jag gör – så blev lite rygg, biceps och cardio i en lagom nivå 🙂