Siggesta Gård, Bullandö, Artipelag och middag med familjen

Vilket fantastiskt väder vi har haft idag! Wow säger jag bara, varmt, soligt – en riktig sommardag 😀 Så vad har vi gjort idag då? Ganska mycket faktiskt, vi började vår dag med att åka till Siggesta Gård för att visa Saki mycket natur, lugn och några lamor. Här åt vi även riktig mjukglass (inte som den igår, blää) med tutti frutti strössel på – himmelskt gott!

Sen föreslog älsklingen att ta en tur till Bullandö, för att kika på båtarna och, återigen, njuta av det bästa sommar Stockholm har att erbjuda. Där hade dom ganska många båtar till salu i olika storlekar och prisklasser – så vem vet, kanske blir vi en båtfamilj någon gång i framtiden haha 🙂

På vägen tillbaka så stannade vi till vid Artipelag för att visa Saki ännu mer natur, specifikt den vackra skärgården vi har. Har ni hört talas om Artipelag? Det är ett konstmuseeum på vägen till Värmdö som omges av vacker natur och glittrande vatten. Vi var inte direkt intresserade av någon utställning utan det var naturen som lockade oss. Vi promenerade längs med vattnet och kände solens strålar i ansiktet. En så vacker dag!

Under kvällen hade vi bokat in att äta middag hemma hos mina föräldrar så att de kunde träffa Saki innan hon flyger vidare till London nu på fredag. De hade dukat så fint ute på altanen där solen sken och bjöd på klassisk mat med kryddig korv, tillplattad ugnspotatis, sallad, ost och sås. Till efterrätt blev det vaniljglass med maränger, grädde och jordgubbar – så gott! När klockan närmade sig midnatt tackade vi för oss och åkte hem – så fin kväll, tack mamma och pappa 🙂