Dag på stranden och årets första dopp

Ingen sommar är ju komplett utan en dag på stranden, och då vädret bjöd på en klarblå himel och varma temperaturer så tog vi på oss badkläderna och åkte till Värmdö för att möta upp älsklingens mamma 🙂 Vi gjorde ett försök att hitta parkering vid Grisslinge men där var det så fullt så vi gjorde ett försök vid Mörtnäs istället men utan någon tur där också. Så vi åkte hela vägen till Saltarö istället och hade tur att hitta två lediga parkeringsplatser 🙂

Där stannade vi i några timmar, tog årets första dopp i det kalla vattnet (det gick långsamt kan jag säga er haha) och drack god smoothie. Sen gjorde älsklingens bror oss sällskap en stund innan vi åkte hem till hans mamma för middag. Jag var verkligen så dålig på att ta bilder idag haha så ni får nöja er med tre bilder från stranden 🙂