Vacation!

Nu har jag √§ntligen semester ūüėĄ Wiihoo, s√• himla sk√∂nt allts√• och det √§r jag verkligen v√§rd efter att ha slitit, stressat och k√§kat lunch framf√∂r datorn helt sj√§lv varje dag, tv√• veckor i str√§ck d√• mina kollegor redan har semester. Jag har f√•tt mycket gjort och k√§nner mig stolt √∂ver min arbetsinsats – d√• kan jag ta semester med gott samvete!

Alex och Saki v√§ntade och m√∂tte mig p√• jobbet s√• att vi kunde k√§ka tillsammans, det blev en pizza p√• en lokal pizzeria vid Odenplan. Den var god med G I G A N T I S K haha det var som en familjepizza ūüėā

Efter det s√• √•kte vi till Naturhistoriska Riksmuseum f√∂r att bes√∂ka Cosmonova. Man m√•ste ju visa Saki den coola sf√§riska biografen – den st√∂rsta dessutom, en perfekt upplevelse som turist i Stockholm ūüėä Vi s√•g filmen Ocean som var s√• vacker och informativ. V√•rt vatten √§r verkligen helt fantastiskt – vi m√•ste v√§rna och ta hand om det mer ‚̧

Sen tog vi en tur till MoS f√∂r att visa v√•rt st√∂rsta k√∂pcentrum. Vet dock inte om Saki blev j√§tteimponerade (haha) om man j√§mf√∂r med storleken p√• k√∂pcentrum i Tokyo men det var kul att visa henne det vi har att erbjuda ūüėä Det blev lite f√∂nstershopping, en god smoothie p√• Joe & the Juice och ett reafynd p√• Kappahl (f√•r visa sen).

Innan vi åkte hem åkte vi till ett promenadstråk vid vattnet vid Viksjö för att njuta av den lite halvkyliga kvällsluften och den stillsamma omgivningen.