Vacation!

Nu har jag äntligen semester ? Wiihoo, så himla skönt alltså och det är jag verkligen värd efter att ha slitit, stressat och käkat lunch framför datorn helt själv varje dag, två veckor i sträck då mina kollegor redan har semester. Jag har fått mycket gjort och känner mig stolt över min arbetsinsats – då kan jag ta semester med gott samvete!

Alex och Saki väntade och mötte mig på jobbet så att vi kunde käka tillsammans, det blev en pizza på en lokal pizzeria vid Odenplan. Den var god med G I G A N T I S K haha det var som en familjepizza ?

Efter det så åkte vi till Naturhistoriska Riksmuseum för att besöka Cosmonova. Man måste ju visa Saki den coola sfäriska biografen – den största dessutom, en perfekt upplevelse som turist i Stockholm ? Vi såg filmen Ocean som var så vacker och informativ. Vårt vatten är verkligen helt fantastiskt – vi måste värna och ta hand om det mer ❤

Sen tog vi en tur till MoS för att visa vårt största köpcentrum. Vet dock inte om Saki blev jätteimponerade (haha) om man jämför med storleken på köpcentrum i Tokyo men det var kul att visa henne det vi har att erbjuda ? Det blev lite fönstershopping, en god smoothie på Joe & the Juice och ett reafynd på Kappahl (får visa sen).

Innan vi åkte hem åkte vi till ett promenadstråk vid vattnet vid Viksjö för att njuta av den lite halvkyliga kvällsluften och den stillsamma omgivningen.