Sista 2 dagarna

God morgon alla fina – här sitter jag på ett relativt tomt kontor och kämpar in i det sista innan jag går på semester imorgon, endast 2 arbetsdagar kvar innan jag får ta 3 välförtjänta veckor att bara ta det lugnt, äta gott, umgås och upptäcka saker – längtar! Hela veckan har verkligen varit som ett enda sömnpiller, har känts som att det varit fredag varje dag och det enda jag gjort är att träna, jobba, äta och sen sova haha Kroppen har redan gått på semester och jag tar all min energi från reservbatteriet 🙂

Men hur mår ni idag då? Har ni semester eller kämpar ni tappert på jobbet? 🙂 Oavsett så hoppas jag att ni får en bra dag idag och ger er tid att ta det lugnt och göra sådant som ni mår bra av. Jag gav mig tid att köra lite cardio, mage och stretch på gymmet imorse för en positiv start på dagen och känner träningsvärken i hela kroppen haha Love it 🙂 Juste, idag kommer fina Saki till Sverige för hal 2 veckors semester tillsammans med oss, så himla underbart – vad för saker i Stockholm får vi bara inte missa att visa henne? 🙂 Vi har nämligen lite hjärnsläpp och idéerna tar slut vid skärgården 😀