Min första körlektion

Hej alla fina, hur mår ni idag? 🙂 Med mig är det toppen, trött och längtar efter semestern om 1,5 vecka. Körde igenom ett grymt benpass imorse och betar av min arbets to-do i en väldans fart. Hejja mig! Var ute på en liten promenad på lunchen precis för att ta en sväng förbi Gymgrossisten på Sveavägen och samtidigt få lite luft. Hann precis tillbaka till kontoret innan det började regna haha Ibland har man tur 😀

Igår körde jag bil för första gången och det var så kul. Pirrigt, ovant, lite läskigt såklart men så kul. Jag ville gärna gasa på lite när jag och pappa körde runt och runt på den lilla parkeringsplatsen vid deras hus och pappa höll ett fast grepp om handbromsen om det skulle behövas haha. Nu behövdes inte det, men det är alltid bra att vara beredd, just in case (speciellt då det stod några bilar parkerade där). Men det känns verkligen annorlunda att sitta i förarsätet jämfört med passagerarsätet, det är som att man ser allting runt bilen på ett helt annat sätt. Men kul att vara igång, jag fick även lite beröm för att jag redan visste saker om regler, skyltar osv. Skönt att något man redan läst i körkortsboken har fastnat haha