Lägenhetsvisning

Hej allihopa, tänk att det är 1 juli idag, vilket innebär att det nu endast är 2 veckor kvar tills jag får gå på en välförtjänt tre veckor lång semester. Längtar så mycket och jag hoppas verkligen att veckorna fram tills dess inte kommer gå långsamt pga det haha. Det brukar ju bli så, speciellt när man märker att många på kontoret redan gått på semester. I mitt team har redan 3/5 gått på semester, och torsdag-fredag kommer jag sitta själv haha. Men på ett sätt är det skönt då mitt arbete kräver mycket fokus och lugnt runtomkring för att inte bli störd.

Men hur mår ni idag, har ni haft en skön helg? 🙂 Vår helg har varit bra, lugn och med fokus på storstädning och fix i lägenheten. Jag kan tänka mig att ni är spända på att höra hur det gick under lägenhetsvisningen igår. Vi hade några spekulanter på plats varav några var intresserade. Så kul, då återstår det bara att se om någon väljer att lägga ett bud. Hoppas, hoppas, hoppas! Vi har även en lägenhetsvisning ikväll vid 17:30 om ni eller någon ni vet är sugen på nytt boende. Ni hittar lägenhetsnnonsen genom att klicka HÄR!lägenhetsnnonsen genom att klicka HÄR! Jag började i alla fall min morgon med både styrka och cardio på gymmet (en så härlig kombo) och har checkat av en punkt på min jobb to-do för idag. Endast tre punkter kvar att hinna klart idag, dags att återgå till webbdesignen.