Fredagens planer

Alltså min bondbränna är så ful haha Just nu har den övergått till en lite finare bränna (är inte röd längre – thank god) men det jobbiga är ju att jag inte kommer kunna jämna ut den över hela armen då jag inte kan bli brun om jag inte bränner mig… Vilket problem alltså, det är verkligen ett streck på överarmen så får se till att endast gå med t-shirt hela sommaren haha

Hej förresten, så skönt att det äntligen är fredag, har längtat till helgen hela veckan haha! Planerna för idag är i alla fall morgonträning (check på den), jobba, leta efter tavlor/posters på stan (ett måste!) och vid kl 19 ska jag möta familjen i Rålambshovsparken för att se en föreställning från parkteatern – kul! Om jag har tur kanske jag hinner kika på någon kjol också men allt är beroende på om jag hittar 2 tavlor/posters innan föreställningen. Fick lite tips från mina kollegor om några butiker jag ska kika på, så vi håller tummarna 🙂 Vad är era planer för idag? Någon som går på semester idag? 🙂