Boqueria

Hej alla fina – jag hoppas allt är jättebra med er och att ni känner er peppade för denna torsdag. Jag kan tänka mig att många av er känner doften av semester i luften men det är bara att kämpa sista rycket, snart får vi njuta av ledighet! Med mig är det toppen, är mycket i huvudet just nu så jag är nog lite överallt och ingenstans men jag kämpar på. Det enda som cirkulerar i mitt huvud just nu är lägenheten, min idé, träning och sommarplaner. Vore kanske på sin plats att få lite bättre struktur på dagarna känner jag… eller så tar man tag i det efter semestern… det låter bättre haha.

Igår hade vi i alla fall en trevlig teammiddag + AW på Boqueria vid Mood gallerian som en trevlig avslutning innan alla drar på semester i nästa veckan, eller jag går ju på semester om 2 veckor men mina kollegor unnar sig välförtjänt ledighet redan nästa vecka. Tror det kommer bli relativt tomt på kontoret då. Boquerian är i alla fall ett tapasställe med mycket god mat och tydligen väldigt populärt då restaurangen var fullbokad och det var kö för att komma in.

Vi beställde 3-4 tapasrätter var – jag beställde in en fantastiskt god laxtacos, friterad kyckling i tortillabröd och en minihamburgare som var sjukt god. Fick även smaka lite annat från mina kollegor och det var riktigt gott, bland annat bläckfisk och pulled pork fritters. Det var även trevligt att umgås utanför jobbet och faktiskt få tid till att bara prata utan att behöva tänka på att hinna klart med sina arbetsuppgifter.

Men nu behöver jag er hjälp – vart kan man hitta snygga posters/tavlor utan att behöva beställa online? Behöver dom till visningen på söndag och känns kanske lite tajt och risky att beställa online idag haha