Ny vecka

Då var det måndag igen efter en långhelg som kändes extremt kort. Min midsommar spenderades med älsklingen och hans familj på Dalarö och sedan ett spontant lägenhetsfix igår. Vi har äntligen efter 2 år hittat lampor, avlastningsbord, lite tavlor och målat fondvägg i sovrummet – perfekt inför helgens lägenhetsvisning och eventuell försäljning. Bättre sent än aldrig som man brukar säga men lite typiskt att man tar tag i lägenheten när man planerar att flytta haha, men ska ta kort sen ikväll så ni kan se imorgon. Men juste, nu ligger vår pärla till lägenhet ute till försäljning och ni är mer än välkomna på visning redan nu på söndag den 30 juni och på måndag 1 juli – och om ni vet någon som behöver lägenhet i Stockholm, visa dem annonsen  🙂

Hej förresten, har ni haft en bra midsommar och vilat upp er ordentligt? Det har ju varit fantastiskt väder och jag lyckades såklart bränna mig, en riktig bondebränna hah, och det är så typiskt mig att underskatta solens strålar Ska köpa hem aloe vera efter jobbet och bli bättre på att använda solskydd på kroppen. Att smörja in solskydd i ansiktet är jag extremt noga med men kroppen glömmer jag alltid bort 🙂

Dagens planer är i alla fall:

  • Morgonträning
  • Jobba
  • Träffa Ava
  • En tur till apoteket för att handla aloe vera
  • Hinna med ca 30 minuters kvällsjobb