Privat visning

Vilken fantastisk lägenhet vi såg idag. Vi hade bokat en privatvisning och kunde i lugn och ro utforska lägenheten som var stor, hade bra planlösning, två (!) balkonger, ljus och gott om utrymme på fjärde våningen. Vi fastnade direkt och kommer absolut lägga ett bud om vi får bra besked från vår mäklare angående vår lägenhet. Fotograferingen gick tydligen bra och vi får förhoppningsvis de första bilderna redan imorgon – spännande. Hoppas vi har bättre tur med försäljningen denna gång.

Tänkte koka en kopp te och jobba 1 timme med mitt community innan jag hoppar i säng. Jag har hunnit med att skriva ca 5 konkurrensanalyser vilket har gett mig en tydligare bild över vad jag vill, samt tänt några enstaka glödlampor här och var. Förutom själva vad-gör-sina-närmsta-konkurrenter tänket så är en konkurrentanalys värdefull även på andra sätt, som att man får fler tankar som kan göra sin idé bättre, mer tydlig och kanske placerar den sista pusselbiten som gör allt komplett. You never know. Nej, nu klickade tekannan så ska ta fram analysögonen nu – Vi hörs imorgon, då är det halvdag inför en efterlängtad långhelg, yeeah!