Lyssna och lär

Jag undrar hur det har gått med fotograferingen idag. De skulle komma hem till oss vid kl 10 för att plåta lägenheten och jag är så spänd på att se resultatet. Lägenheten är ju inte så stor men är ändå mysig, så jag hoppas det fastnade på bild. Vi ska faktiskt på en lägenhetsvisning efter jobbet idag, en trea i Järva med bra planlösning och rymliga rum – enligt bilderna i alla fall 🙂

Men energin är verkligen på topp idag, beställde precis en inspirerande bok ”Det svenska techundret” som berättar historien om våra främsta svenska entreprenörer som skapat unicorn-bolag (som är värderat till 1 miljard dollar på börsen) och som jag är superpepp på att läsa! Jag vill verkligen läsa mer, speciellt biografier från framgångsrika entreprenörer som berättar sin historia om misslyckanden, framgång och val de gjort.

Vill man göra samma resa med samma mål i sikte – lär dig av deras lärdomar och lyssna, ta till dig och härma deras rutiner. En ny insikt att leva efter!

Men, jag är också en väldigt (med betoning på väldigt) envis person så jag kommer med stor sannolikhet göra många saker på mitt sätt, men då har jag något att dela med mig av sen i framtiden, när jag lyckats och ska berätta om mina val, misslyckanden och framgångar – det gäller att ha en plan med allt man gör!