Sommartäcke

God morgon! Inatt så invigde vi våra ”sommartäcken” = endast påslakan då det nu är så varmt i sovrummet att man knappt kan sova trots att vi har fläkten på. Sov faktiskt bättre inatt än vad jag gjort på kanske 2 veckor, vet inte om det beror på att jag knappt sov något natten mot måndag, att man sov med tunnare täcke eller för att jag tränade på morgonen (gjorde av med energi), men jag somnade snabbare och sov som en stock – så skönt. Behövde verkligen det, sov dock igenom nästan alla mina larm imorse (alla utom det sista) men kom iväg till gymmet för ett konditionspass med 45 minuter på crosstrainern. Hade rejäla eftersvettningar på vägen in till jobbet haha och det faktum att tåget var smockat med folk gjorde ju inte saken bättre haha.

Men idag är det tisdag och jag har inga speciella planer än att jobba, köpa hem blommor och storstäda hemma. Det får bli en mix av storstädning-för-att-fräscha-upp-inför-sommaren samt att göra det fint för fotograferingen vi ska ha hemma imorgon. Japp, vi ska ge vår lägenhet en chans till att bli såld så nu ska lägenheten bli sådär hemtrevlig så att det verkligen fastnar på bild. Vad mer kan man behöva köpa hem förutom blommor? Prydnadskuddar? Posters? Tipsa gärna, är inte riktigt pro när det kommer till det här 🙂