Blombukett

Efter jobbet idag – och efter det otroligt jobbiga pt-passet där vi körde allt från burpees, boxning, löpning och övningar två och två – så gav jag mig ut på jakt efter två saker: Blommor och ljusa gardiner inför morgondagens plåtning. Det blev inga gardiner, jag har upptäckt att det är otroligt svårt att veta vilka färger som matchar (har en ljusgrå soffa, något ljusare nyans av grått på matta – vilken färg ska jag ha då? som är ljus och fräsch, somrig?) så det blev inget förutom tre olika blommor. En vacker blombukett och 2 krukblommor, allt i i rosa. Så fint.

Men varför är jag alltid ute i sista minuten? haha Om jag hade haft mer tid på mig än några timmar så hade jag säkert hittat några alternativ. Men jag antar att det är charmen med mig, jag får mina spontana ryck när jag får för mig saker och går all in. Ibland så blir resultatet bra men, som idag, inte så bra haha