New week – new energy

God morgon måndag och ny vecka, jag känner mig nog lite halvt redo för det haha Har sovit så lite inatt (kanske 4 timmar) då vi var på Backstreet Boys DNA World Tour vid Globen igår (sååååå bra! – ska berätta mer i mitt ”min helg” inlägg senare idag) och känner mig faktiskt lite småkrasslig så det är en seg start på denna måndag kan jag säga er 😛 Tränade i alla fall imorse, ett egenkomponerat HIIT träningspass som dödade mig. Gav mig själv en klapp på axeln efteråt för att det var så jobbigt men att jag ändå tog mig igenom det, stolt! I can and I will!

Nu kanske det annorlunda och ovanligt jobbiga träningspasset är en bidragande faktor till min låga energi nu på jobbet men det rullar på rätt så bra ändå. Dagens planer? Tja, jag ska beta av mina uppsatta mål (hur många texter/kunder jag ska hinna skriva klart), ta en snabb tur till H&M, laga lunchlådor och sen bara ta det lugnt resten av kvällen. Får bli en ganska slö start på veckan, typ lägga mig i sängen med datorn så snart jag kommer hem haha Hur ser er måndag ut? 🙂