Halvdag = effektivitet

Idag hade jag halvdag, tror faktiskt att det var första gången som jag kunde gå från jobbet vid kl 13 utan att behöva en anledning för det haha Det var väldigt skönt, känns som att min dag har varit så effektiv tack vare det 🙂 Jag har lagat hemgjord glass (som jag fotade och ska lägga upp för er vid ett annat tillfälle) tvättat, slappat, beställt några kjolar (är på jakt efter the perfect little black skirt) och ska nu skriva lite på min ”pro and con” lista – och klockan har bara passerat 18 haha Älskar det 🙂

Jag längtar verkligen tills vi kommer flytta till något större och jag kan bygga upp min egna lilla skrivbordshörna. Jag ser det framför mig – ett litet skrivbord med inspirerande böcker staplade bredvid varandra, min dator, ett flitigt använt anteckningsblock med en kopp med pennor bredvid och en vas/kruka med fina blommor. Det finns en praktisk pappersförvaring att sortera viktiga papper i och mot väggen lutar en korktavla att pinna peppande citat, bilder och annat boostande på. Gah vad jag längtar, vi kommer satsa på att försöka flytta om typ 1 år så får peppa mig själv till den dagen 🙂