Do your research

God morgon alla fina, mår ni bra denna onsdag ? 🙂 Med mig är det toppen, satt och läste en del inspirerande artiklar igår om att våga starta eget, vilka vanor/erfarenheter som framgångsrika personer har gemensamt och vad som krävs av en om man vill göra något eget. Väldigt inspirerande må jag säga och det boostande min motivation igen. De la mycket vikt vid research och att grotta ner sig i den bransch man vill slå sig in på och definitivt göra en grundlig research av sina konkurrenter. Jag gjorde det igår och hittade några fler aktörer/företag som är inne på samma spår som mig, fast inte till 100%.

Det jag vill ta fram är mycket bättre, min vision är att det ska bli som ett community för alla som vill upptäcka något nytt och annorlunda. Det vill säga, typ alla haha 😀 Det ska bli kul att se hur det kommer ta form, men ska fortsätta skriva på min ”pro and con”-lista för att jämföra våra idéer med varandra och se vad som skiljer min idé från deras 🙂