Movie soundtrack

Vet ni vad jag tycker är så störande med att skriva på en Mac? Att det inte finns någon ”delete” knapp så att man snabbt kan ta bort ord eller meningar om man lagt till och vill ändra något mitt i texten. Nej, för då måste man ju gå tillbaka till slutet av det ord eller mening man vill ta bort och använda den traditionella ”bakåt” knappen. Det är så mycket onödig tid som går åt haha Visst märks det att jag är PC användare egentligen haha 😀

Just nu spelas Pirates of the Caribbean soundtrack i hörlurarna och om ni inte testat att lyssna på filmmusik eller spelmusik när ni jobbar/pluggar så har ni missat något. Man får ett så bra fokus och så är det lättare att koncentrera sig när man lyssnar på instrumental musik än när någon sjunger ”wohooo dance dance” i 4 minuter haha 😀 Mycket bättre koncentration när man ska skriva texter haha

Psst: Vill även säga grattis till min storebror Ludvig som fyller år idag – hoppas du får en fantastiskt födelsedag, stort GRATTIS <3