Tips på utbildningar inom content marketing

Funderar någon av er på att plugga kommunikation och content marketing i år, eller bara testa på någon content marketing kurs? Kul, det tycker jag verkligen ni ska göra och då jag själv arbetar med just content så kan jag varmt rekommendera det för dig som har den kreativa ådran och mer än gärna vill arbeta med det. För nu när jag tänker efter tycker jag det är så fantastiskt att jag faktiskt får arbeta med något jag älskar att göra, och det är att skriva 🙂

Photo by Nick Morrison on Unsplash

Men det är ju inte alltid så lätt att veta vart man ska ta vägen, vart den bästa utbildningen eller kursen är, för om man ska vara ärlig så finns det en hel drös med utbildningar därute. Ingen är egentligen bättre eller sämre än den andra, det hela beror på vad du vill ha ut av din content marketing utbildning/kurs då alla har sin specifika inriktning. För att fler ska få upp ögonen för bra utbildningar så vill jag, via Topdog, tipsa er om deras artikel (ej sponsrat) där de ger tips på bra och nyttiga utbildningar inom just content marketing. De tipsar bland annat om utbildningar från Stockholms skrivbyrå och IHM Business School, samt utbildningar som kan ske på distans för att passa in i ens hektiska schema 🙂 Jag vill gärna ha fler skrivglada och engagerade kollegor i branschen, så om du går i tankarna på att vilja plugga content marketing, kika på deras artikel – då kommer du få många bra tips 🙂

Content is king quote högst upp.