Hypotyreos

God morgon allihopa och god morgon måndag – Jag hoppas ni har haft en bra helg och är redo för en ny vecka. Möjligheterna att nå sina mål är oändliga, det gäller bara att se dom och våga gå efter dom 🙂 Det är skönt att det dessutom är löning på fredag, är rätt så pank just nu så den dagen är efterlängtad haha 😀

Men hur mår ni denna måndag då? Om jag ska vara ärlig så är det inte jättebra med mig, då mitt mående är väldigt lågt idag. Det smög sig på igår och har resulterat i att jag känner mig halvt deppig idag. Som ni vet, eller säkert förstått, så kämpar jag verkligen med ett gå ner i vikt/tighta till kroppen vilket innebär att jag tränar mycket och äter väldigt cleant (mest kyckling, fisk, ris, broccoli och sallad) + en fuskdag/fuskhelg. Den kombinationen har funkat förut men nu går jag bara upp i vikt. Mycket i vikt. Så pass mycket att många av mina kläder inte sitter bra längre, jag börjar få lätt dubbelhaka och byxor som trycker på magen att det gör ont. För mig är det otroligt tufft och jag mår riktigt dåligt över det. Har googlat lite och funderar på att undersöka om jag lider av hypotyreos som rubbar ämnesomsättningen totalt och gör att man går upp i vikt oavsett hur man sköter kost och träning. Ska lyssna på min dagliga inspiration till mig själv just nu så att jag förhoppningsvis mår bättre under dagen ❤