En kontaktlins

Hej hej allihopa, hur mår ni idag? – så skönt med fredag och strålande sol med höga plusgrader – woop woop 😀 Då det är fredag så innebär det också att min första vecka på hitta.se snart är avklarad och det känns bra, nu har man ju börjat komma in i arbetsuppgifterna lite mer och jag är ju en sån person som ogillar att känna mig lost när det kommer till jobb. Jag vill liksom ha stenkoll redan från första dagen och blir frustrerad om det inte är så haha Jag måste låta saker ta tid och att det brukar vara så när man är ny på ett jobb 🙂

Men jag hade en lite halvt frustrerande morgon kan jag säga er, inget ville fungera och en och annan svordom skreks ut i ren frustration. Jag sov lite för länge så att det egentligen var totalt ovärt att stressa iväg till gymmet (hann endast med 20 minuters cardio haha ?), jag kämpade med att få i mina linser i 15 minuter (slösade 2 kontaktlinser för vänster öga) men det slutade med att jag fick damp – så just nu har jag endast en kontaktlins i höger öga haha Så jag är lite halvt blind. Fast det kanske inte är så bra att se bra på ett öga och dåligt på det andra, tänker att det kanske kan ge huvudvärk? ?. Aja, det är fredag och sol i alla fall, det är inte helt fel 🙂