Lunch i solen

Hej alla fina (har märkt att det där är min standard hälsningsfras just nu haha) – jag hoppas ni mår jättebra denna torsdag och njuter av detta pangväder 😀 Satt ute på lunchen idag och man blev ju så bortskämd med den blåa himlen och solens strålar mot ansiktet. Det är ju det här man har längtar efter hela hösten, hela vintern och hela våren haha Härligt var det i alla fall, men nu är det dags att beta av eftermiddagen på jobbet 🙂 Har fått börja skriva texter nu och publicera dessa på respektive hemsida – kul och en häftig känsla 🙂

Vi spånade ju vidare på allergitankarna igår och kom fram till att det kanske beror på de höga halter pollen som vi har i luften. Det är ju värsta pollensäsongen på 40 år vilket kan innebära att vi som inte är allergiska även reagerar då det är så mycket. Intressant tanke! Efter jobbet så blir det direkt hem för att skriva lite på min idé och börja spåna lite sommarplaner – vår kompis Saki kommer ju till oss i två veckor och en plan är att köra en liten roadtrip till Norge, vad mer borde vi göra? 🙂