Sjuk igen?

Hej alla fina – hur är det med er idag? 🙂 Jag hoppas ni känner er starka och peppade på att ta er ann dagen. Jag tjatar ju på en hel del (fast nu kanske det var ett bra tag sen 😉 ) om att det är en själv som styr sitt liv (för så är det ju) och bestämmer vilken väg man vill gå. Då gäller det bara att öppna ögonen och ta vara på de möjligheter man får framför sig, att våga säga ja eller nej, att våga skicka iväg det där mailet eller våga göra något nytt. Du bestämmer 🙂

Tjaa, med mig hade det ju kunnat vara lite bättre i alla fall haha, det är ju trist att säga att man redan under sin andra dag känner sig sjuk och hängig, men jag vettetusan vad som hände efter jobbet igår. Det sa bara BAM så hade jag ont i halsen, fick ont i hela kroppen och kände mig matt. Kunde knappt sova något inatt pga det så det blev vilodag från gymmet tråkigt nog och jag känner mig riktigt sänkt alltså, som att jag har feber men som ändå inte riktigt brutit ut helt och hållet. Whyyy?