Redan sovdags

Vet ni vad det bästa är när man känner sig småkrasslig? Ja, bortsett från glass i stora lass då haha 😀 Det är att ha varmvatten i en tappkran, så att det alltid är varmt och man inte behöver vänta på tekokaren 😀 Hur fantastiskt låter inte det? Och det bästa är att just det finns på jobbet!!! Bästa ju, har druckit minst 5 koppar te idag (vilket är så bra för mitt mående) men det blir ju så enkelt då, effortless – måste skaffa en sån att ha hemma haha Någon som vet vart man kan köpa en sådan? 😀

Ni följer väl mig på Instagram? Om ni inte gör det så klicka HÄR - jag delar med mig av inspirerande content med peppande copy ?
Ni följer väl mig på Instagram? Om ni inte gör det så klicka HÄR – jag delar med mig av inspirerande content med peppande copy ?

Jag mår i alla fall bättre nu än vad jag gjorde inatt och imorse, det kanske bara var en tillfällig dipp i energin och att kroppen bara behövde reagera lite på, tja kanske någon stress eller så (jag brukar få så ibland). Så jag ska jobba klart det sista med min idé för ikväll innan jag ska lägga mig i sängen – japp redan (?) men det får bli en tidig kväll idag så jag förhoppningsvis mår bättre imorgon 🙂