Nystart, på riktigt!

God morgon alla fina, ser ni fram emot en ny vecka? 🙂 Det kan jag säga er att jag gör, idag är min första dag på nya jobbet vid hitta.se och jag är så spänd och nervös över hur det kommer gå 🙂 Det kommer såklart gå jättebra men ni vet hur det är när man börjar ett nytt jobb – man tänker mycket på om man kommer klara uppgifterna, hur är sina nya kollegor, kommer man klicka med sina arbetskamrater, hur kommer stämningen bli, kommer man trivas, vilken roll/plats kommer jag ta/få i teamet osv. Men det kommer gå bra, såklart det kommer gå bra 🙂

Man kan säga att den här veckan blir en nystart 2.0, på riktigt haha Jag har ett nytt jobb, en ny telefon, en ny dator, en ny inställning, nytt humör och ny drivkraft – det kan ju inte bli en bättre start på veckan 😀 Tränade såklart imorse för att få bra energi inför dagen, och det gick faktiskt väldigt bra. Blev ett tungt styrkepass för rygg, biceps och mage, följt av lite cardio som avslutning på träningspasset. Hädanefter kommer jag träna på SATS vid Odenplan vilket, förhoppningsvis, kommer ge mig tid att både köra ett styrkepass och minst 45 minuter cardio varje morgon – grymt!