Första dagen avklarad

Då var min första dag på hitta.se avklarad och det gick såklart bra, fanns ju ingen anledning att vara nervös eller orolig över hur det skulle gå 🙂 Varför ska sina hjärnspöken alltid surra omkring i huvudet så fort man ska göra något nytt? ? Det är ju trist :/

Okej, tillbaka till dagen (hamnar alltid på sidospår haha). Som vid alla första dagar man haft på ett nytt jobb så blir det alltid väldigt informativ. Konton ska skapas, lösenord ska sättas hit och dit och man ska se till att ta in allt underlag man behöver för att snabbt komma in i arbetsuppgifterna. Så det är lite det jag har gjort idag, läst på och börjat strukturera upp det kommande arbetet lite. Så kul men såklart lite annorlunda från MEDS.se 🙂

Jag började dock få ont i halsen och kände mig febrig i slutet på dagen (whyyyyy) så ska dricka lite te nu innan jag ska lägga mig för att se senaste avsnittet av Game of Thrones. Jag får verkligen inte bli sjuk – det har jag inte tid med!