Sista dagen

God morgon fina solstrålar – äntligen är det fredag och energin är märkligt nog både på noll och på topp haha Har ju sovit så dåligt den här veckan så känner mig trött men är ändå tillräckligt energifylld för att känna mig pepp 🙂 Vad är planerna för er idag då? 🙂 Jag har såklart tränat på morgonen, ska beta av dagens jobb och sen på inflyttningsfest hos fina Linnea – en bra fredag helt enkelt 🙂

Ja som ni säkert har förstått så ska jag byta jobb, redan på måndag faktiskt 🙂 Det har varit mycket fram och tillbaka senaste veckorna, men beslutet föll tillslut på att ge mig iväg på nya äventyr. Det känns både konstigt, kul, tråkigt, spännande, nervöst och utvecklande att byta arbetsplats men det kommer bli jättebra 🙂 Så på måndag ska jag till hitta.se för att börja jobba som webbredaktör/content manager – så himla roligt 🙂

Så idag är sista dagen jag jobbar här på meds.se, men om jag ska vara ärlig så känns det lite som en vanlig fredag, att jag efter arbetsdagen kommer ta helg som vanligt och vara tillbaka på måndag igen. Tror bytet av jobb först kommer märkas av där på måndag, när man inser att man inte behöver åka till Västberga utan endast till Odenplan.