Exakt min tanke

Har ni varit med om att ni sitter med t ex. er partner, kompis eller kollega och tittar eller lyssnar på samma sak och efter en kort stund så säger den andra personen exakt det som du tänkte på? Det hände precis när vi kikade på Champions Leauge försnack (Liverpool – Barcelona) när alla lagen ankom till arenan och lämnade bussen med hörlurar. Min tanke var ”vad tråkiga dom är, vill dom inte prata med varandra?”, Men innan jag hann säga något så säger älsklingen ”dom verkar ju vara väldigt tråkiga som inte vill prata med varandra då alla har hörlurar på sig”. Är inte det sjukt? Haha ?

Jag hade i alla fall en mysig stund i stan med Hanna efter jobbet ? Då det plötsliga spöregnet upphörde och solen sken igen så bestämde vi oss för att promenera runt i stan och snacka ikapp om livet – en fantastisk tisdag ? Men nu har jag precis ätit en sandwich (glassen alltså haha) och ska försöka få ner några punkter på min idé innan jag ska sova – lite effektiv och duktig får jag väl vara ?