Dagens planer

Hej, hur är det med er idag? 🙂 Med mig är det bra, jag var bara så otroligt trött när jag vaknade imorse att jag knappt kom iväg till gymmet (men det gick jättebra idag!). När larmet ringde kändes det som att jag knappt sovit något utan bara blundat och vaknat hela natten. Inte nog med det så har jag svullen mage, mensvärk och den härliga sinnesstämning som mensen brukar föra med sig (= det mesta med en själv känns skit haha). Men bortsett från det så tror jag att det kommer bli en bra dag idag 🙂

Det händer inte så speciellt mycket i mitt liv just nu (haha :’D ) så denna dagen kommer bli rätt så lugn. Ska beta av dagens jobb, äntligen träffa fina Hanna efter flera veckor uppehåll och sen hem för att försöka rädda det viktiga på datorn haha Ska försöka klämma in lite idéjobb däremellan, man är ju tacksam över att sin telefon är som en handdator – då kan man få mycket gjort även när man är på språng 🙂