Inre diskussion

God morgon allihopa, jag hoppas ni har haft en bra helg så att ni är redo för en ny vecka som väntar 🙂 Jag lyckades såklart snooza i 1 timme denna morgon, som vanligt (förstår inte varför jag är så trött), och velade om jag skulle gå till gymmet eller inte. Egentligen är den inre diskussionen med mig själv varje morgon ganska meningslös då jag ändå vet viket beslut jag kommer ta – att jag kommer gå till gymmet ändå 😀 Träningen gick i alla fall bra, pushade mig själv att öka i vikt för varje repetition och hann dessutom med 15 minuters cardio i slutet av passet – skönt!

Idag händer inte så mycket i livet annat än att jobba och sen fortsätta punkta ner funktionerna på min nya idé. Har satt som mål att sitta 1 timme oavbrutet, varje dag med min idé för att ge den de rätta förutsättningar att växa och ge mig själv disciplinen att faktiskt get shit done. Mina tips för att lyckas med just det kommer jag ge er i ett annan inlägg 🙂 Men vad är era planer för idag då? 🙂 Tell me så kan vi pusha varandra!