Dags för en ny dator

Vet ni vad som hände precis? Min dator kraschade! Eller okej, det var batteriet/sladden som inte längre gav ström till datorn (men vi lyckades få igång det efter att ha låtit laddaren vila. Det ger dock ifrån sig stötar!) men jag känner på mig att det endast är en tidsfråga innan datorn kommer slockna för gott. Den är trots allt över 5,5 år gammal :/

Så där satt jag med mitt dokument och jobbade på min idé med endast några få procent kvar. Så mycket för den jobbtimmen haha Sitter nu på surfplattan och väntar på att datorn ska få tillräckligt med batterier så att jag kan föra över allt det viktiga (minnen) till min externa hårddisk. Fatta vad hemskt om allt det hade försvunnit… det har redan hänt med mina föräldrars gamla dator med bland annat bilder från studenten, så dessa bilder vill jag inte förlora!

Men det var nog ändå dags att satsa på en ny dator, då den ändå är så gammal. Har kollat runt lite på nätet nu på vad som finns men känner egentligen inte att det direkt kommer påverka mitt beslut, skärmstorleken och tyngden kommer nog vara det avgörande. Så länge jag kan surfa på Internet, kolla serier, redigera media och blogga så är jag nöjd haha Jag kräver inte så mycket haha ?