/ Friday /

Det är fredag 😀 Även fast denna vecka var en kort vecka så är det ändå något fantastiskt med fredagar och den härliga yeey-känsla man får. Man ska visserligen inte leva för helgen, men man kan ju ändå bli glad för det, eller hur? 🙂

Jag började min dag på gymmet men kunde inte riktigt bestämma mig för vad jag ville köra haha Jag har blivit insnöad på att endast vilja köra kondition just nu men jag är såklart fortfarande medveten om hur viktigt det är att inkludera styrkan i sin träningsrutin. Så jag hoppade helt enkelt crosstrainern idag och körde istället ett tungt träningspass för triceps, bröst, mage och lite rumpa. Önskvärt hade ju varit om jag hann med både styrka och ca 30-45 minuters kondition varje morgon, men jag är så fruktansvärt seg på morgonen av någon anledning (kommer knappt upp ur sängen) så jag hinner bara med ett av dom haha Måste bli bättre på att ta mig upp direkt när larmet ringer, jag snoozar (på riktigt) i nästan 1 timme… ?