Med eller utan ljud?

En fråga: har ni ljud på när ni kollar på Insta Stories? ? För jag har kommit på mig själv med att A L D R I G ha ljud på och det känns som att jag går miste om så mycket då, typ halva känslan med alla stories ? Jag har aldrig ljud på telefon annars (har antingen ljudlöst eller i vissa fall på vibration) så kanske är därför haha Men jag är också en sån person som klickar mig fram lite för snabbt så har typ inte tid med att lyssna på ljudet när jag endast vill njuta av det visuella 😛

Märkte ni förresten när det haglade idag? Vi var ute med hunden Svea (som förövrigt var hur söt som helst) , som mamma är hundvakt åt, på en lång promenad (i mina gamla områden jag växte upp i ?) när det först började småregna och sedan ösa ner små isbollar haha Älsklingen sa dessutom att det skulle snöa inatt… is that true? ?