Maj

Hej alla fina – vilket fantastiskt väder maj bjuder på haha Vad hände med vårvädret liksom, värmen och solen 😛 Jag som tänkte att våren äntligen var här, så jag tog på mig mina ballerinaskor imorse och tänkte inte på att ta med mig mitt paraply. Jag är ju en sådan person som aldrig kollar hur vädret ska bli nästa dag. Jag bara chansar, hoppas på det bästa och får ta konsekvenserna av klädvalet när jag går hemifrån haha Men detta väder är ju lite av en perfekt ursäkt för att stanna inne, dricka varm choklad och kolla serier 🙂 Fast nu lät det som att jag beskrev en perfekt höstdag haha

Dagen har i alla fall börjat bra, tränade cardio imorse, var iväg och signade ett otroligt roligt och spännande avtal (ska berätta mer om det sen), har kommit på bra punkter till min idé och sitter just nu hemma hos mamma och jobbar 🙂 Hon är hundvakt åt en så söt hund idag, så det är lätt att bli störd i jobbet 🙂