Eatery

Hej! Så skönt med lite ledigt idag, tog såklart lite sovmorgon och gick sedan till gymmet för 1 timmes cardio och lite mage. En bra start på dagen 🙂

Hade ni en bra valborg igår? 🙂 Såg ni någon majbrasa? Jag struntade helt i majbrasan och träffade istället fina Linnea efter jobbet för en matbit på Eatery i Sundbyberg. Jag älskar verkligen att vi bor på samma sida av stan och vid samma tåglinje igen, då kommer vi kunna ses oftare 😀 ❤

Jag tog en otroligt god Toast Skagen och Linnea tog en god Poke Bowl. Vi snackade ikapp om vad som hänt i livet sen vi sist sågs (vilket var innan resan till Japan) och efter ca 2 timmar hörde älsklingen av sig och föreslog att se Champions Leauge matchen tillsammans på O’Learys i Mall of Scandinavia. Så vi tre åkte dit, åt lite mer mat (åt ju bara en förrätt på Eatery) och snackade om allt möjligt innan vi avrundade kvällen strax efter kl 22. En fantastisk valborg och ett bra avslut på april 🙂