Sista april

Hej på er! Tänka sig att det redan är sista april och det är vår ute – så underbart. Nu när jag tänker efter så var det lite mer än 3 veckor sedan vi kom hem från Japan, men det konstiga är att det känns som det var så länge sedan vi var där, att det var flera månader sen. Brukar ni också känna så efter en lite längre semester? Att tiden hemma känns så lång efteråt?

Men annars då, är det bra med er? 🙂 Jag har knappt sovit något inatt då jag var så uppspelt efter gårdagens avsnitt av Game of Thrones. Alltså holy shit vilket avsnitt, hade hjärtklappning, var helspänd och nästan skakade då det var så intensivt. Det var nog det bästa och mest uppstressande avsnitt jag sett av en serie, över huvudtaget. Jag ska inte spoila något så det behöver ni inte oroa er för men jag längtar redan till nästa måndag så jag får se avsnitt 4!