Inga sociala kanaler

God morgon alla fina – har ni haft en bra helg och är redo för en ny vecka? 🙂

Med mig är det toppen, har haft en händelserik helg (ovanligt haha ? ) och är så redo för en ny vecka 😀 Jag har fått tillbaka min vanliga glädje igen och om jag känner mig själv rätt så kommer den glädjen även smitta av sig på övriga delar i livet. Saker och ting ordnar sig som sagt alltid och det vill jag att ni ska tänka på om ni kanske är i en ostadig fas i livet. Så länge du gör något för att förändra/rädda/strukturera upp en rubbig tid i livet så kommer det ordna sig på ett eller annat sätt 🙂

Men idag är det måndag vilket innebär en ny vecka, nya möjligheter och ett nytt avsnitt av Game of Thrones! Då avsnittet släpptes redan inatt vid kl 03 och vi kollar på varje nytt avsnitt under måndagskvällarna så ska jag, så gott jag kan, hålla mig borta från alla former av sociala medier för att inte bli spoilad. För mig kan det räcka med att läsa en mening och jag börjar tänka på vad som kommer hända haha Så inga sociala kanaler för mig idag ?