Lucky

Gissa vem som inte hade på sig sin halsduk när man lämnade lägenheten imorse? Jo, jag 😀 Om inte det är ett vårtecken så vet jag inte vad haha (jag brukar alltid gå med halsduk/skarf långt in på senvåren haha)

Men hej på er alla fina läsare, jag hoppas att ni mår bra idag och känner er pepp på en ny dag 🙂 Nu är det visserligen (redan) eftermiddag så jag hoppas att dagen har varit bra 🙂 Med mig är det bra, helt okej faktiskt och för första gången på ca 1 vecka så känner jag mig peppad och hoppfull haha 🙂 Saker och ting ordnar sig alltid, och snart är livet som det ska igen. När jag gick till gymmet imorse så såg jag en polisbil vid lägenhetsbyggnaden bredvid oss och det luktade lite bränt. Tydligen så hade någon eldat nere i deras källare :/ Tur att det inte hade spridit sig i hela deras lägenhetsbyggnad och sedan fortsatt till oss. Usch, vad obehagligt att tänka så :/