Ny header

Hej alla fina – vad tycker ni om min nya header? 🙂 Kände att jag behövde något nytt på bloggen som kändes vårig och inspirerande för att få lite ny energi nu när livet är som det är. Tycker bilden gör sig bra här på bloggen, det blir lite som en fresh start när layouten får sig ett lyft 🙂 Bilden är tagen av älsklingen från vårt första hotell i Tokyo under resan dit förra månaden, så fint med vattenfallet. Tänka sig, ett vattenfall (ett litet men ändå) mitt i Tokyo – underbart!

Idag jobbar jag hemma, vaknade med både magont och smärta i ländryggen så jag känner mig lite låg idag, måste ha sovit konstigt inatt :/ Trots det så tog jag mig iväg till gymmet för ett träningspass för rygg, biceps och mage, men nu i efterhand hade det kanske varit bättre att vila haha

Aja, dagens jobb ska betas igenom, jag ska testa en grej för att (förhoppningsvis) boosta självkänslan & självförtroendet varje dag framöver och sedan så blir det att försöka få kontroll på livet igen. Få en fresh start och känna ett lugn inombords. Saknar det och behöver det.